Hem, ljuva hem

Visst är det underbart med några dagars semester men inget slår att komma hem! Jag har aldrig tyckt om att vara hemifrån särskillt länge så tre dagar är ganska lagom för mig:)
Huset som jag lämnade i kaos i måndags var fortfarande i kaos när jag kom hem idag. Fast den här gången hade jag inte hjärta att skälla på Fredrik eftersom han har slitit med att få in höet när barnen och jag var iväg. Men nu är allt hö inne och ensilaget rullas i morgon så nu får hästarna mat även denna vinter;)

Corinne har tappat ytteligare en sko, men den här gången går den inte slå på så nu vår hon ta det lugnt till onsdag nästa vecka när hovslagaren kommer. Övriga hästar mår finfint; Stella går på bete utanför Linneryd med en kompis, Alina och bebis kommer hem från hingsten i morgon, Ella och småttingarna äter sig tjocka i Fliselycke.

Stella är ju seminerad med Top Nordpol (www.hastak.se) och ska kollas den 11 juli då hon förhoppningsvis ska vara dräktig. Alina har varit hos samma hingst som förra året och ska dräktighetsundersökas den 15 juli. Hoppas Alina tar sig lika lätt i år som hon gjorde förra året!



Top Nordpol

När vi körde hem från Öland idag passade vi på att stanna på IKEA i Kalmar för lite shopping. Det blev ett nytt täcke och en ny kudde till Fredrik, lite handdukar plus lite småsaker. Dessutom köpte jag en sån här:


Det är en kudde man sätter laptopen på när man har den i knät. Min laptop blir så fruktansvärt varm så det bränner nästan på benen efter en stund:( Men nu slipper man det. Onödig pryl? Mycket möjligt;)

Tänkte oxå slänga in ett par bilder på två mkt lyckliga sommarbarn som njuter av sin Ölandsvistelse innan det är dax för hundarna att ta en promenad
Kram



Koncentrationen är hög



Hur man spelar är inte så noga;)



Modeller för de nya badkläderna



Lyckan var gjord när det fanns en lekplats precis brevid husvagnen!


Rekord?

Jag har badat i havet - två dagar i rad! Det måste vara rekord, särskillt med tanke på att jag inte badade varken i havet eller i sjön en enda gång förra året...
Barnen stortrivs iallafall, även om de nog börjar sakna pappa lite nu (jag oxå...). Ikväll blir det minigolf och i morgon styr vi bilen åter till Göljahult. Känns lite halvtrist att lämna detta underbara väder, men enligt rapport är det lika bra hemma:)
Känns väldigt bra att bara ha 6 nätter kvar att jobba och sen väntar 6 veckors semester! Planerna är som vanligt ganska obefintliga men något kul blir det nog;)
Nu ska jag lägga mig på en filt i solen och njuta en stund!
Kram

Minisemester:)

Sitter på ett soligt Öland och njuter av en liten minisemester:) Fredrik körde ner barnen till farmor och husvagnen i går och jag stack hit idag vid middags tid. Stackars Fredrik fick dock köra hem igen i går eftersom vädret bestämde sig för att vara fint och det betyder höskörd...

Nu ska iallafall barnen och jag njuta ett par dagar tillsamans med farmor:) Har redan blivit ett premierdopp i havet idag, 21 grder! Förhoppningsvis är höet klart när vi kommer hem;)
Puss och kram på er!

I'm back!

Här har hänt så fruktansvärt mkt saker de senaste veckorna, tyvärr mest tråkiga saker som tagit all min energi (och gjort bloggen lidande), att jag inte orkar skriva om det. Därför har jag bestämt mig för att radera ut alla dessa händelser ur mitt liv och låtsas att de aldrig hänt! Kortfattat kan jag iallafall berätta att vi lever och alla djur mår bra:)
Tänkte istället jag skulle ägna dagens inlägg åt en massa härliga midsommarbilder, så titta och njut!

                     


Bilderna ovan är från byns gemensamma firande på förmiddagen.
Bilderna nedan är från kvällen i Landsbro:)

          

Städglädje:)

Jag erkänner, jag föll för reklamen...
Men gud vad glad jag är att jag gjorde det! Den är helt enkelt kul att städa med (jag hatar städning...), lätt att använda, tar ingen plats och är dessutom ganska snygg;) Vad är det för något då? Jo, en sån där mopp som rengör med ånga (www.tvins.se). Varför ska man ha en sån? Går det inte lika bra med vanlig mopp? Klart det gör! Men i det här huset måste vi elda för varmvatten, så man kan inte precis panikstäda utan måste hela tiden planera och jag kan väl villigt erkänna att golven inte torkas så ofta som de borde pga det. Hur som helst så tyckte jag den här mackapären var värd sina pengar och jag är jättenöjd med den; golven blev super:) Den enda nackdelen är att man förlorar den mysiga doften av nytorkade golv (Grumme citronsåpa), med det kan jag leva med.

Nåja, nu är det iallafall färdigstädat och snart är det dax att dra till jobbet. Ska laga lite mat till min hungriga familj först och ta in min stackars fölunge som behöver torka...
Kram

Partybilder



Daniel (i rutig skjorta) verkar ha en trög inledning på kvällen



Fredrik ser dessto piggare ut;)



Det hölls en del djupa diskussioner under kvällen...



Lekdax!



Chrille förbereder sig för tvålskjutning...



...skjuter...



Oj då, den kom visst inte så långt;)



Vad gör man inte för att vinna en tävling??


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!