Uppdatering...

Här kommer en liten uppdatering på vad vi har sysslat med den senaste veckan:
I måndags slog Fredrik hö, så hela veckan ha såklart ägnats åt hökörning. Eftersom värmen kom i början av veckan kunde vi äntligen plocka fram polen till barnen. Amelia var så lycklig! Hon har badat tills hon blev alldeles skrynklig:) I början brydde Tove sig inte om polen, men i onsdags fick även hon bada o sen var det kört. Det går inte släppa ner henne på marken när polen står framme utan att hon ska i den. Hon älskar verkligen att bada! Amelia bryr sig inte ifall det bara är lite vatten i polen, så Tove kan oxå bada.
  I lördags hade vi planerat in en tur till Danmnark tillsammans med Frans, Anna o Nellie, vilket det oxå blev. Det var första gången barnen åke en så stor båt så det var ett äventyr. Vi åke mellan Helsingborg - Helsingör o gick o strosade i Helsingör. Vi hade superväder o allt gick perfekt. Det var så skönt att komma hemifrån ett stund o inte behöva tänka på någonting. Passade oxå på att inhandla det obligatoriska bag-in-box vinet till Falsterbo:) Har lagt in lite bilder från resan o från midsommar på hemsidan www.goljahult.se
  Idag har vi oxå fått hem vårt nya avelssto. Henne kan man läsa mer om på www.stallgoljahult.dinstudio.se under "avelsston - Berenike ox" !
  Nu är det dax att sussa kudde. Ska jobba i morgon natt så några timmars sömn vore nog bra:)
Kram 

Städning, gräsklippning o ny ponny

När jag vaknade idag insåg jag att mina ursäkter för att slippa städa inte längre höll... det var bara att ta tjuren vid hornen o sätta igång. Egentligen går det ju rätt fort när man väl håller på, men det är ju så nedrans tråkigt! Lyckades ändå pinna mig igenom både damsugning o golvtorkning sam toaletter. Var riktigt nöjd med mig själv när jag var klar. Fredrik hade lovat att hjälpa mig, men vi insåg snabbt att det skulle gå fortare om han tog barnen o gick ut:) När städningen var klar o huset sken i varje vrå (inte riktigt men det låter fint), passade jag på att klippa gräset. Det är faktiskt ganska skönt att klippa gräs o filosofera lite (vi har åkegräsklippare!). 
Nu ska jag bara fixa till lite i stallet så det ser beboligt ut till ikväll när vårt nya ponnysto kommer. Det är väl konstigt, stallet är knappt använt på flera veckor sen hästarna släpptes på bete, o ändå ser det värre ut nu är det brukar göra på vintern. Kan kanske bero på att vi håller på att byta boxarna o renovera lite...?
Kram

Sjukan

Jag älskar "Sjukan"! Finns garanterat inget bättre TV-program. Varför? Jo, därför att det är totalt okomplicerat. Man kan vara hur trött som helst o ändå fattar man alla skämt:) Sånt gillar jag! Annars är jag ett stort fan av "House" o "Greys anatomi". Man kan nästa tro att jag har en svaghet för sjukhusserier, och det har jag nog. Tittar gärna på "Cityakuten", fast det inte riktigt är i samma division som "House"!

Var o hämtade Schex hos hingsten idag. Hoppas vid gudarna att hon är dräktig nu, börjar bli ganska trött på allt körande nu... Ett tag hade jag allvarliga funderingar på att lägga ner årets betäckningar; man blir något missig när inget går som man vill:( Men skam den som ger sig, vi kämpar på ett tag till. Tillslut borde väl åtmindstonde en av dem bli dräktig?

Fick just syn på att de visar "Hemlighuset" på 4'an! Ytterliggare något i min humorklass. Kan se Stefan & Krister hur många gånger som helst o det är lika roligt varje gång:)) Måste titta en stund o få mig ett gott skratt!

Kram

Blod, svett o tårar...

Jag blir galen! När sommaren äntligen kommer vill man ju bara ligga på stranden o inte göra någonting, men nej då. Då ska det köras hö! Visseligen är det mitt eget fel (det är ju jag som absolut måste ha en hel drös med hästar...) men det är ändå tråkigt. Har inte sett röken av Fredrik på hela veckan. Han försvinner tidigt på morgonen o kommer hem sent på kvällen, bara för att stupa i säng. Tur att det snart är över!!
Själv ska jag spendera kvällen på ridklubben. Vi har stora ponnytävlingar i helgen o jag får ta Fredrikt pass på parkeringen i kväll. Tur att Amelia o Tove har världens underbaraste farmor som alltid ställer upp!!
Ska bli såååå skönt att komma iväg lite på lördag. En dagstur till Danmark tillsammans med frans, Anna o Nellie. Amelia har berättat för hela världen att hon ska åka den STORA båten:) 
Alla hästarna mår bra. Helena har ridit ut med Delicato o Donna idag (mitt knä gör fortfarande skitont). Donna tyckte det var jättekul o komma ut så hon var tvungen att busa lite med Helena:) Schex är redan klar hos hingsten så henne får jag hämta i morgon.
Nu ska vi ut o bada lite i polen!
Kram  

Våra ögonstenar Amelia o Tove


Ny blogg

Tänkte jag skulle prova ett lite smidigare sätt att blogga. Vi får väl se om det funkar! Självklart ligger den gamla bloggen kvar på hemsidan ifall någon vill läsa gamla inlägg;  www.goljahult.se

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!