Uppdatering...

Här kommer en liten uppdatering på vad vi har sysslat med den senaste veckan:
I måndags slog Fredrik hö, så hela veckan ha såklart ägnats åt hökörning. Eftersom värmen kom i början av veckan kunde vi äntligen plocka fram polen till barnen. Amelia var så lycklig! Hon har badat tills hon blev alldeles skrynklig:) I början brydde Tove sig inte om polen, men i onsdags fick även hon bada o sen var det kört. Det går inte släppa ner henne på marken när polen står framme utan att hon ska i den. Hon älskar verkligen att bada! Amelia bryr sig inte ifall det bara är lite vatten i polen, så Tove kan oxå bada.
  I lördags hade vi planerat in en tur till Danmnark tillsammans med Frans, Anna o Nellie, vilket det oxå blev. Det var första gången barnen åke en så stor båt så det var ett äventyr. Vi åke mellan Helsingborg - Helsingör o gick o strosade i Helsingör. Vi hade superväder o allt gick perfekt. Det var så skönt att komma hemifrån ett stund o inte behöva tänka på någonting. Passade oxå på att inhandla det obligatoriska bag-in-box vinet till Falsterbo:) Har lagt in lite bilder från resan o från midsommar på hemsidan www.goljahult.se
  Idag har vi oxå fått hem vårt nya avelssto. Henne kan man läsa mer om på www.stallgoljahult.dinstudio.se under "avelsston - Berenike ox" !
  Nu är det dax att sussa kudde. Ska jobba i morgon natt så några timmars sömn vore nog bra:)
Kram 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!