Lyxdag!

Har haft en heldag på Hotell Fliselycke:) Började med fika vid halv 10 och blev sen kvar till närmare 5! Barnen har lekt ute i det undervara vädret hela dan, Fredrik har ringvältat och hjälpt svärfar med veden. Själv har jag mest njutit i solen mellan allt fikande och ätande;) Undrar dock vem som är tröttast nu: farmor eller barnen? Har oxå fått staketet i den ena sommarhagen kollat så om vädret håller i sig får några hästar börja mumsa gräs till helgen.
Alina har börjat fylla sitt juver så förhoppningsvis går hon iallafall inte över tiden.
I går hade vi mysigt Valborgsfirande hos Carl och Helena, tror klockan var närmare 02.30 innan vi var hemma. Helena och jag var med barnen vid brasan i Linneryd; massor av folk och ett jättefint fyrverkeri! Kul när folk ställer upp och kommer när byn anordnar firande:) Medans vi var vid brasan cyklade Fredrik och Carl till Göljahult för att fodra och ta in hästar, sånt ger pluspoäng;)
Nu är det dax för lite kvällsmat innan barnen ska i säng. Amelia tycker det är för länge att vara ledig från skolan i fyra dagar, hur ska det gå i sommar??
Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!