Början på slutet

Vart tog nollan vägen som skulle vara först vid bilden på Erna?? Det skulle såklart stå 0 dygn dräktig...
Nu har nedräkningen för Alina börjat; i morgon är det exakt 1 månad till beräknad fölning. Går allt enligt planen blir det föl på Norges nationaldag, 17 maj:) Förra året fölade hon ju tidigt så det återstår att se om hon går tiden ut eller ej. Tanken är att hon ska gå kvar på lösdriften så länge det går, men så fort vi ser tecken på att det närmar sig får hon flytta in. Stella ligger ju drygt 1 månad efter Alina men är dubbelt så tjock:)
Just nu längtar jag bara efter gräs så vi kan släppa fåren på bete! Jag hoppas vi ska kunna släppa dem om tre veckor, håll tummarna. Lammen har vuxit så det knakar och har mångdubblat sin vikt allihop.
Till helgen ska vårens stora projekt dra igång här: rabatten på gaveln av huset. Ända sen vi flyttade hit har vi spånat hit och dit om hur vi ska göra med detta. Grunden till huset går nämnligen ut i gräsmattan vilket gör att man inte kan klippa där med gräsklipparen. Det går inte heller gräva pga risken att rubba grunden. Lösningen blir en uppbyggd rabatt som troligen ska innehålla rosor. Gammaldags och tråkigt? Tja, har man ett hus från 1600-talet så får man vara gammaldags och tråkig;) Dessutom är rosor väldigt vackert!
Nu blir det "lyckan i LA" och sen sängen för imorgon väntar ett besök på CLV med Amelia.
Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!