Intressant!

Har varit på en jätteintressant föreläsning med jobbet idag som handlade om demens. Vi har haft en hel del föreläsningar i detta ämne, men den här bar klart den bästa! Det var en distriktsläkare från Eslöv som pratade och man fick ett mer "medicinsk" perspektiv på sjukdomen, främst gällande läkermedel och hur mkt man medicinerar i onödan och vilken skada dessa läkemedel kan göra.

Just nu sitter Tove och jag i soffan och tittar på "Trassel" - den bästa filmen på länge:) Amelia har somnat framför tv'n uppe, trött efter skolveckan.
Igår var vi i Hörda och hämtade två nya tackor. Vi har lämnat bort en av de gamla eftersom hon inte blir dräktig och Fredrik tyckte det var för lite med tre så nu har vi fem. Var oxå i Björkesjömåla och hämtade baggen som vi brukar låna av Anna och Chrille, så förhoppningsvis har vi snart fem dräktiga tackor:)
För de som har missat det så börjar älgjakten på måndag, vilket betyder att det enda det pratas om här är älgar, pass, torn och hundar. Visserligen är det bra att frysen fylls upp men man blir ganska trött på pratet, världen stannar inte för det;)
Nu ropar tvättmaskinen att den är klar så det är väl lika bra att gänga upp tvätten...
Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!