Hästpresentation

Jag har fått ett önskemål från en bloggläsare att göra en presentation av hästarna som bor hos oss. Visst kan jag det! Tänkte börja med den minsta och arbeta mig uppåt;)

ILONA

Till vardags kallad Mini är ett minishettissto som har funnits hos oss i 5 år. Hon ägs av Roland Fransson och är vår lilla maskot:) Mini är en underbar barnponny på så sätt att de kan stå i timmar och pyssla med henne utan att hon protesterar. Det enda hon inte tycker om är att gå ut i hagen med toffsar i manen, då skäms hon inför de andra hästarna och gömmer sig i ett hörn av hagen. När det kommer till ridningen är hon inte lika rolig; allt funkar bra så länge barnen är tillräckligt små och bara ska "åka" häst, men så fort de försöker påverka henne på minsta sätt kastar hon av dem! Amelia har haft oräknerliga luftfärder på denna lilla godbit...



LILLEBROR

Ensam herre bland alla ston! Detta är vår pärla och ögonsten, värd sin vikt i guld flera gånger om. Lillebror är en welsh mountain valack född 1988 och 120 cm hög. Turen gjorde att vi fick möjlighet att köpa denna underbara ponny och det har vi aldrig ångrat. Han har varit med om mycket i sitt liv och tagit ut åtskilliga små ryttare på deras första tävlingar, så även Amelia. Han är en riktig läromästara; gör du rätt gör han rätt. Men vet du inte hur man ska göra tänker han inte visa det;)
Amelia har lärt sig massor på denna lilla vita prins och vi hoppas han ska få leva och må bra så även Tove kan få ha glädje av honom i framtiden. Under 2011 har Amelia och Lillebror gjort sina första tävlingsstarter tillsammans vilket så här långt har resulterat i 4 rosetter:)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!