Avelsston

Tänkte fortsätta min presentation av hästarna med våra avelsston:)

STELLA

Stella är ett c-ponnysto född 2000 som kom till oss -09. Hon är ett tyskt ridponnysto som enligt uppgift importerades från tyskland -08. Detta är en dam som inte haft det så lätt i livet; när hon kom till oss hade hon alla nerver utanpå och minsta rörelse eller ljud fick henne att hoppa ur skinnet. Med massor av tålamod och arbete är hon nu en harmonisk och livsglad häst som älskar att bli kliad. Efter två år av misslyckande att få henne dräktig fick vi i juli det efterlängtade beskedet att det nu finns en liten i hennes mage:) Pappan heter Top Nordpol och detta är ett föl vi verkligen ser fram emot!



ALINA

Även detta är ett tyskt ridponnysto men en d-ponny som kom till oss -09. Hon hade då en gaffelbandsskada och tanken från ägarna var att hon skulle vila 1,5 år för att sedan se om skadan läkt ut. Vi betäckte henne med Priory Dallas och den 29 april i år föddet ett vackert litet sto som fått namnet TingeLing. Eftersom Alinas skada inte ville läka ut ordentligt T-märktes hon i februari och vi köpte henne. Hon är nu åter dräktig med samma hingst och vi hoppas på ett lika fint föl till nästa år:)



SCHEX

Mitt första ponnysto som köptes -09. Hon är ett svenskt ridponnysto, maxad d-ponny som tävlat msv hoppning men idag är T-märkt. Hon betäcktes -09 med Fredriksbergs Esa och 2010 kom ett tufft stoföl som fick namnet Cokie. Cokie såldes på hösten till fam. Andersson i Påryd som oxå har lånat Schex för att ta föl på henne. Hon är nu dräktig med Dirco Hästak:) Schex är det sto som står mig varmast om hjärtat och hon kommer aldrig lämna mina ägor.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!