Nästan vår:)

Vilket underbart väder vi har! Solen skiner, +5 grader och man får riktiga vårkänslor:) Även hästarna verkar fått vårkänslor, gisses vad pigga och busiga de är. När jag vaknade idag kunde jag inte motstå att ta ut Corinne en runda i skogen, kanske inte jättesmart med tanke på att hon inte varit i skogen på flera månader och defenitivt inte själv...
Visserligen busade hon en hel del, kunde absolut inte trava bara galoppera, men det gick ändå bra. Har oxå ridit Mini åt Emelie som är sjuk och även han visade att han kunde busa:) I morgon får alla hästarna vila, har möte på jobbet och sen har Amelia sin dans, men om vädret håller i sig blir det en långrunda på torsdag.
Samona håller fortfarande på sitt föl, men det är inte långt borta. Hon ligger mkt och idag har hon varit inne mest eftersom hon faktiskt inte vill gå ut längre. Tror att hon tycker det är jobbitg med de andra hästarna plus att hon är så tung att det är jobbigt att gå. Har haft alla hästarna utan täcke en stund på em  så nu ser de ut som vandrande lerhögar, men det var säkert skönt att få rulla av sig ordentligt:)
Nu ska det fixas lite kvällsmat, kycklingklubba med ris, och sen är det åter till jobbet som gäller.
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!