The kids is back

Redan onsdag? Vart tog de senaste dagarna vägen?? Tiden går alldeles för fort...
Amelia och Tove har varit hos mormor och morfar från i måndags till idag. Massor av lek och bus så nu är de stackars morföräldrarna slutkörda;) Mamma och pappa var här i måndags eftersom det har blivit lite av en traditon att de kommer ner till marknaden. Blev faktiskt några fynd i år; lte korv, en ny väska och en superbra borste till hundarna. Självklart lite marknadsgodis oxå och några karusellåk...
I måndagskväll hade vi besök av "de nygifta": Anna och Chrille för en tur till öltältet. Insåg dock ganska snart att vi är alldeles för gamla för Tingsryds marknads öltält så det blev bara en kort visit. Måste erkänna att jag har lite svårt för 50+'are som tror att de fortfarande är 20:(
Tisdagen innebar sovmorgon till halv 11 och sen sattes det staket så hästarna kunde få nytt bete. På kvällen var vi hos Carl och Helena för grillning och Wii-spel:) Idag har vi flyttat stona med föl, var riktigt imponerad av vår lilla fröken som lät sig infångas på första försöket - hon tar sig;) Ikväll har mamma och pappa varit här och lämnat barnen samt hjälp oss sätta upp de nya persiennerna i TV-rummet så nu slipper vi ha en bastu där inne. Passade på att bjuda mor och far på mat: grillad ytterfilé med ugnsrostade potatis och rotfrukter - mums! Blev ett par timmar på altanen i den underbara sommarkvällen.
I morgon kommer hovslagaren äntligen och ska sko Ella samt verka "mammorna". Tyvärr är Ella sämre i sitt ben igen så det blir en tur till kliniken nästa vecka för att se om vi ska behandla henne. På fredag ska Stella dräktighetsundersökas igen, håller tummarna för att hon är dräktig nu!
Vi har planerat in ett par kortare resor framöver, men tyvärr måste vi ju rätta oss efter när svärföräldrarna vill låna ut sin bil eftersom våran inte är körbar några längre sträckor:( Verkar tyvärr inte kunna bli någon tur till Kolmården i år utan det får nog vänta till nästa år. Men underverk kan ju fortfarande ske;)
Bjuder på ett par bilder från de senaste dagarna.
Kram






Kommentarer
Postat av: Noahmathilda
2011-10-27 @ 11:48:26 URL: http://noahmathilda.blogetty.com

Wonderful site. Please continue this great public service.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!