Nöjd och glad:)

Det har minst sagt varit ganska hektiskt de senaste dagarna;
I onsdags var vi hos ett par kompisar och kollade på deras nya hus - sååå himla fint! Åt god mat och pratade massa strunt;)
I tordags hade vi danskt besök (INTE våra grannar...) och även då blev det massa mat och prat i flera timmar.
I fredags var vi hos mamma och pappa på middag. Tina och Peppe var hemma så vi passade såklart på att köra hem och träffa dem. Ibland känns det lite trist att de bor så långt bort, men sammtidigt tar det ju bara ett par timmar att köra och det är ju desto roligare när man ses.

Blev visst en snabbgenomgång men det viktigaste/ roligaste hände ju faktiskt igår - arbetsdagen!
Igår var alltså dagen då Fredriks 30-års present skulle genomföras. Kl 11 dök det upp ett gäng arbetssugna (?) polare och sen var det full rulle fram till kvällningen. Vi fick allt gjort som vi tänkt, vilket var väldigt bra, plus att det konsumerades en hel del öl...
Stacketet till altanen blev så fint! Helt super:) Fredrik och jag gjorde klart såliret idag så nu är det bara "Ernst-fyrkanterna" som ska på plats. Bilder kommer när allt är klart!
Dessutom rev vi ner den gamla hundgården igår och staplade in den sista veden så nu ser det lite tomt ut nere vid stallet. Nästa projekt blir en del grävning som Carl ska fixa åt oss och sen ska det på grus. Kommer bli kanon när det är klart:)

Imorgon och på tisdag är det dax för Tingsryds marknad:) Mamma och pappa kommer ner i morgon för att gå på marknaden och sen tar de Tove och Amelia med sig hem ett par dagar. De brukar alltid sova hos mormor och morfar på semestern, vanligtvis när vi är i Falsterbo, och ville såklart göra samma sak i år. På frågan om vad Fredrik och jag ska göra när vi är barn-fria är svaret: här finns massor att göra...



Buster spärrar utgången...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!