Sommar och sol

Vilka underbara dagar vi har haft på Öland! Massor av sol och värme, bad i havet, lek och minigolf. Barnen var supernöjda (och ganska trötta) när vi kom hem:) Vi är nog en riktig husvagnsfamilj, hotell är inget för oss. Tänk bara vilken frihet det är med husvagn; man kan stanna var man vill, åka när man vill och man har allt man behöver med sig. Fast det bästa med camping är att titta på alla lustiga människor som finns där;) Vi låg ett par nätter på Möllstorps Camping och där var väldigt många långliggare. Ibland undrar man om de inte borde ha en stuga istället; deras husvagnar ser ut som små hus med trädgårdar och flaggor. Skillnaden är ju bara att husvagnen kan man ställa undan på vintern och inte bry sig om fören det blir vår!

Nog om detta, vad händer annars? Jo, halva trädgården är nu uppgrävad och väntar på att bli grusad. Jag har äntligen (efter mer än två år...) fått bort stubbarna efter träden vi tog ner och gårdsplanen har breddats. Kommer bli super när det är klart! Nästa vecka ska vi lägga lite plattor och sen är altanen helt klar:)
Igår upptäckte vi något mindre kul; en vattenläcka vid hydrofonen:( Det var ett rör som gått sönder och vattnet sprutade ut. Hur länge det har hållt på vet vi inte eftersom hydrofonen vanligtvis är inbyggt så man inte ser det. Av ren tur bestämde jag mig för att rensa ut massa skit som låg framför den och upptäckte då att det var blött. Rör-killen var ute sent i går kväll och fixade det så nu återstår bara att se hur stora skadorna är...

Tog hem Ella och Mini från betet igår. Mini ska ju åka hem nästa vecka och Ella är nu på bättringsväg och ska sättas igång så smått. Stella kommer oxå hem nästa vecka och ska då få gå med Ella. Har varit väldigt tomt här hemma utan några hästar så nu är det skönt att ha dem tillbaka:)
Idag står det en tur till Växjö på schemat; ska köpa en ny cykel till Amelia samt födelsedagspresent till Tove som fyller tre år i morgon. Hon har önskat sig en tårta så det blir väl till att baka oxå.



Fredrik fixar tältet



"Tingeling" funkade även i husvagnen...



Golflektion:)



Mums med pannkakor



Clownen och Tigern:)



Paus i badet (bara spår av tigern kvar...)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!