Underbar helg:)

Gud, vilken underbar helg vi har haft! Den började i lärdags med att vi lämnade barnen hos Amelias gudfar som lovat agera barnvakt under heglen. Eftersom det utlovades massor kul, bl.a. grävmaskinskörning och komatning var det inga problem alls att mamma och pappa försvann:)
Samtidigt som vi lämnade av barnen hade pappa lurat med en totalt ovetande mamma på en biltur; gissa om hon blev förvånad när de svängde in hos Anders och där stod vi! Vi packade in oss i pappas bil och styrde färden mot Ronneby Brunn, fortfarande med en ovetande mamma;)
Väl framme instalerade vi oss på rummen och sen blev det ett par timmar i spa't. På kvällen väntade 3-rätters middag och show med Wallmans Salonger. Maten var jättegod, showen super och stämningen kanon! Söndagsmorgonen bestod självklart av hotellfrukost och sen en runda i Brunnsparken och några fynd på loppisen. Sen var det dax att hämta vildarna och bege sig hem. Helgen har verkligen varit helt fantastisk och välbehövd. Nu känner man sig laddad med ny energi och redo att tackla varadgen igen:)
Tog så klart en del kort, men de får jag försöka lägga upp en annan dag, orkar inte just nu.

I morgon fyller min kära man 29 år, hur det ska firas får vi se;) Dessutom har vi årsdag; 6 år sedan vi förlovade oss. Kanske dax att göra slag i saken snart...

Nu blir det en stund i soffan med "Avatar" och sen min egen säng:)
Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!