Söndag kväll

Då är det officiellt sommar! (eller iallafall sommatid...) Vår betyder hos mig ljust hår, så det är vad jag har pysslat med i två dagar; eller rättare sagt avfärgning. Resultatet blev en blandning mellan blont och halv morotsfärgat, kallar färgen för "vårsol";) Det får nog bli en kur till senare i veckan för säkerhets skull...

Annars har helgen varit mer eller mindre lugn; jobbade natten lör/ sön - helt ok att jobba nio timmar men få betalt för 10. Idag har jag varit på Blingo-party (barnkläder) och inhandlat lite till mina små prinssesor.
Skulle oxå ta bilder på mina kläder jag köpte i torsdags, men min kamera strejkar:( Får låna svärmors kamera i morgon och fixa bilderna.

Början av nästa vecka består av skola, skola och åter skola...
Sen blir det lite jobb och en massa planerande inför en spännande helg. Ska ha påskmiddag för föräldrarna (både Fredriks och mina), utgång på fredag, hästvisning på söndag och så kommer Muffins äntligen hem till helgen! Amelia går som på nålar och anser att det är minst 15 evigheter till det blir fredag:)

Idag kom oxå tranan till oss, om än några dagar försent...
Amelia hade glömt hänga upp sin strumpa, men i går kom hon ihåg att hänga upp både till sig och Tove så idag låg det varsit Kinderägg i strumporna. Tänk vilken smart trana som hittade stumporna ovanför öppna spisen;)

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!