Scandinavium

Så var en mycket trevlig helg till enda, helt klart en av årets höjdpunkter! Tillsammans med Anna och Chrille styrde vi volvon mot Göteborg i lördags och efter en liten omväg (...) kom vi fram vid 15-tiden. Efter lite trixande för att hitta parkering var det dax att ta sig in på mässområdet för att trängas med allt folk, och MYCKET folk var det...
Som vanligt stod det inte särskillt mkt på inköpslistan, förutom ett nytt täcke till Alina, men precis som vanligt blev det ändå en hel del inköp:) Det finns tillfällen när det är väldigt bra att ha en man som är pratglad; han lyckades pruta ner en hel del så jag fick 2 vintertäcken, 2 stalltäcken, 3 halstäcken och lite annat för samma pris som 2 vintertäcken skulle kostat!
Hittade en hel del saker till Amelia, vilket hon verkligen behövde eftersom hon har vuxit otroligt mkt den sista tiden, 2 par ridbyxor, 2 tröjor, chaps och ett jättefint schabrak:)

På lördagskvällen hade vi tänkt oss en uterunda, men innan vi kom iväg för att äta var klockan närmare 22 och när maten väl var avklarad var vissa i sällskapet så runda under fötterna att det var lika bra att åka hem till min kära syster för att sova. Trots högljuda protester från vissa var de nog glada att det blev så för på söndagsmorgonen var de inte så pigga på att stiga upp...

Söndagen bjöd på mer inköp på mässan och såklart tävlingar. Vi såg en del hoppning, lite agilety och så frihetsdressyr. Personligen är jag inte särskillt inponerad av frihetsdressyren men det är en annan femma.
När klockan började närma sig 17 var vi ganska möra och redo att åka hem. Efter några timmar i bilen och ett stop hos mamma för att hämta barnen var det att skönt att komma hem:)

Idag har varit en riktig slö-dag. Barnen och jag har varit hos hästarna och fixat lite, bäst att vara förberedd inför den utlovade stormen (här blåser det nu ordentligt och snöar). Nu sitter vi i soffan och fikar samtidigt som vi tittar på "Chugington".
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!