Nattvak...

...är just vad jag haft i natt. Amelias luftrör låter hemska så fort hon somnar och man tror att hon ska sluta andas vilken sekund som helst. Vi var på VC i går, men då lät hon bra och läkaren tyckte inte det var så farligt. Jag förklarade att det är värst på natten, men han trodde bara det var hennes astma som spökade. Fick iallafall Bricanyl till henne och sen tyckte han vi skulle öka på hennes astmamedicin i ett par dagar. kan informera om att astmamedicinen ännu inte gjort någon skillnad, trotts att hon har starka sorter som är väldigt snabbverkande. Just nu går hon på flytande Bricanyl och Bisolvon eftersom hon har fruktansvärt mkt slem i luftrören. Blir det lika illa ikväll får det bli en tur till barnakuten!

På tal om VC så fick vi ju en tid till "skräck-läkaren". De flesta barn är livrädda för honom, han brukar vara bordus och inte alls bra med barn, men igår var det en helt annan läkare!! Tror han varit på kurs eller nått för han var helt underbar, jättebra med barnen och förklarade så man förstod och det viktigaste av allt: han LYSSNADE på vad man sa. Tur att folk kan ändra sig:)

Idag står det städning på schemat eftersom jag varit lite lat den sista tiden...
fredrik är ledig idag, men han isåg att vår ved inte kommer hem från skogen av sig själv så nu ägnar han fm åt det. När han kommer hem blir det till att säta sig med en massa skoluppgifter som ska vara inlämnade på söndag...
Kan ju vara dukt att göra saker i god tid;)
Kram

Kommentarer
Postat av: Ninni
2010-03-11 @ 11:19:17 URL: http://marklanda.blogg.se/

Så jobbigt, vi har kört alvedon, näsdroppar, nu i snart tre veckor... sedan helgen även bricanyl, till Beatrice!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!