Skolavslutning, barndop och lite annat

Då var det redan måndag igen och som vanligt (för det har verkligen blivit en vana om än ful) har jag inte hunnit uppdatera bloggen på hela veckan. Den här tiden på året är alltid väldigt hektisk hos oss och då måste man ibland prioritera bort saker som inte är riktigt lika viktiga:(
Veckan som gick har iallafall varit händelserik på många sätt. I tisdafs var barnen och jag i Ormeshaga växthus och köpte massor av blommor som vi skulle plantera ute. Tyvärr öste regnet ner mest hela dan så det blev till att kasta sig ut mellan skurarna och plantera lite, men gisses vad fin vår veranda blev! jag har oxå tagit till mig Helenas (www.helenawall.blogg.se) tips om ormbunkarna och letat upp några praktexemplar som Fredrik ska få gräva upp när han har tid. I tisdags em var vi en stund hos Carina för att hälsa på Mia och Mini och för att kolla till Schex som snart ska föla. Barnen lekte med carinas dotter Tindra en stund medans vi drack kaffe och pratade strunt.
I onsdags var det dax för de sista föreläsningarna i skolan och dessa handlade om miljöns betydelse för den äldre. Vi hade en mycket intressant föreläsare som verkligen brann för sitt ämne! På torsdagen var vi på studiebesök i hennes trädgård där vi hade en mycket trevlig dag med vackert väder och god mat. På fredagen var det så äntligen dax för den efterlängtade avslutningen! För även om det har varit ett ytterst intressant år känner man sig nu ganska färdig och nöjd. Skolan bjöd på smörgåstårta och till efterrätt blev det såklart gräddtårta med jordgubbar. Det enda som känns lite vemodigt är att man troligtvis inte kommer träffa de flesta av de som gått samma utbildning. men vem vet, kanska korsas våra vägar igen?
Så till helgen! I fredagskväll hade vi trevligt besök av Daniel, Linda och Melvin. Vi grillade massor av god mat och hade supertrevligt.
I lördags em packade vi hela familjen i bilen och körde till Skara, till faster Martins och kusinen Lucas som skulle döpas på söndagen. Det gick förvånansvärt bra att köra den långa vägen, trodde barnen skulle balla ur men roade sig riktigt bra. Helgen flöt på bra och dopet var jättefint. Fredrik är Lucas gudfar så han och Amelia var med framme i kyrkan. Amelia lyckade stå still hela tiden och var såå duktig! Efteråt var det mat och efterrätt innan vi åter packade in oss i bilen och styrde nosen hemåt.

Oj, detta blev visst en väldigt lång uppdatering! Men, men nu tror jag att jag har lyckats täcka det mesta av den gånga veckan. Ska försöka uppdatera lite oftare nu när det börjar lugna ner sig lite:)
Kram

Kommentarer
Postat av: Helena
2010-06-22 @ 08:37:34 URL: http://helenawall.blogg.se/

& glöm inte att gå lös hemma hos folk och fä och be att få med dig av deras perenner.. De brukar bara tycka det är roligt! Mina grannar skänker gärna bort syrén, marktäckare, fläderbuskar mm.

Och krukor är helt tillåtet!

ha det! Och uppdatera oftare! Vi ses snart!Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!