8 juni

Efter ultraljud i måndags visade det sig av varken Nickan eller Nafna är dräktiga. Nickan krånglade ganska mycket med sin brunst innan vi seminerade så det är kanske inte så konstigt att hon inte tog sig, men Nafna var dräktig på 17 dygn och har nu resorberat. Hennes ägare har dock bestämmt att hon inte ska betäckas om så nu får vi istället njuta av denna fina häst som ridhäst:) Samona ska kollas på 45 dygn i morgon och vi håller alla tummar och tår för att hon fortfarande är dräktig! Även Alian är konstaterad dräktig på 16 dygn medans Stella fortfarande inte är klar.
Igår hoppade Sofie Corinne och hon var jätteduktig! Hon kan inte riktigt förstå varför man ska gå över bommar som ligger på marken, men när hindret kommer fram hoppar hon riktigt bra. Fredrik tror hon har en framtid som fälttävlanshäst och vem vet, kanske är det hennes grej:)
Idag har Emelie och jag iallafall varit i skogen med Corinne och Nafna vilket gick super. Corinne var riktigt pigg medans Nafna inte hade lika bråttom. Tandläkaren har oxå varit och kollat Corinnes tänder; en vargtand och lite raspning blev resultatet. Dessutom har vi hunnit med en tur till stan och hämtat vår nya uppsamlare till gräsklipparen så nu slipper vi hela huset fullt med gräs:) Efter önskemål från barnen blev det middag på McDonalds vilket uppskattades av alla utom mig...
Jag hatar verkligen att dricka ur pappersmuggar!
Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!