Altan, Lissebrg och marknad

Det var värst vad tiden går fort när man ha semester...
En vecka har redan gått och man undrar nästan vart den tog vägen? Fast vi har faktiskt hunnit med en hel del! Altan är färdig så långt att man kan använda den. Det fattas fortfarande ett räcke + att sidorna ska kläs in, men förhoppningsvis fixar mannen med det idag:) Dessutom har han kommit på att den ska byggas samman med verandan så man slipper gå upp och ner...
Blir super när det är klart!

Under den gångna veckan har vi oxå hunnit med ett besök hos min kära syster och Lisseberg. Självklart valde vi den enda dag de senaste veckor som det har regnat, men vad gör det? Det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder! Och utrustade med regnkläder klarade vi oss riktigt bra. Amelia skulle självklart åka de största och hemskaste karusellerna, vilket hon sjorde med moster eftersom mamma är för feg;) Tove tog det lite lugnare och tyckte det var roligast att hoppa i alla vattenpölar.

I går hade vi besök av fam. Jönsson vilket innebar grillat, barn som lekte och mycket skratt. Konstigt att det ska gå så långt mellan gångerna man träffas. Nu fick vi iallafall äntligen träffa lilla Alma som måste vara den goaste och gladaste unge jag sett på länge.
Idag blir det ett besök på Tingsryd marknad tillsammans med mor och far och kvällen innebär hoppning med Corinne. I morgon ska husvagnen packas och på torsdag drar vi till Vimmerby och Astrid Lindgrens Värld.

Nu ska jag fixa lite fika till Fredriks kaffegäster:)
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!