1 dec

Då har vi börjat nedräkningen mot jul:) Här ligger snön ordentligt nu och om det inte slår om och blir väldigt varm kan vi nog se fram emot en vit jul. Julklapparna börjar bli klara, så underbart skönt! Jag har fått upp julgardinerna i köket och hallen, de andra får vänta till Lucia, och allt ljusstakar och stjärnor.
Vårt nästa stora projekt är Amelias stundande födelsedag. På lördag ska hon ha kalas för kompisarna, på söndag kommer mormor och morfar och på tisdag när hon fyller kommer farmor och farfar. Tycker det är ganska skönt att dela upp det så vi inte blir så många på en gång. Överst på önskelistan från fröken står Barbie...
Det känns som hela december är en lång rad av inlpanerade aktiviteter, tror inte vi har en enda helledig dag f.o.m. nästa vecka. Dessutom ska man hinna jobba oxå...
Millan älskar iallafall det här vädret! Hon ligger ute i snön nästan hela dagarna och vägrar komma in förutom när hon blir hungrig. Hästarna är väl inte riktigt lika överförtjusta, men det är ju klart bättre än ständigt regn. I natt hade vi -16 grader, så ikväll blir det till att hänga upp filtarna i stallet för att hindra vattnet från att frysa.
Vi hade planerat att köpa nya köksmöbler, men som vanligt köndes det lite tajt nu innan jul så vi bestämde oss för att vänta. Dock tyckte min kära far att det var ett dumt beslut så nu är de inköpta:) Ekbord med 6 stolar blev det, jättefint! Vi har nog oxå äntligen bestämmt oss för vilken säng vi ska ha, så efter jul blir det en tripp till IKEA.
Troligen behöver vi en ny TV oxå, den gamla börjar sjunga på sista refrengen (vi har en gammal tjockTV...). Fast jag är ju lite anti plattTV när man har små barn; de tål ju inte riktigt samma behandling som en tjockTV och mina barn är inte jätteförsiktiga. Men, vi får väl se hur det blir. Jag hoppas den håller ett tag till iallafall.
Amelia hade avslutning på simskolan i måndags. Det var en stolt tjej som fick med sig två simmärken hem:) Hon gillar verkligen simskolan, så det blir nog en fortsättning nästa år. Det är ju en relativt billig aktivitet oxå, 400 kr för 10 gånger, plus att det är smidigt när det ligger precis brevid dagis vilket gör att det inte blir en massa extra körande.
Nu ska vi bylta på oss en massa kläder och gå ut en stund. Barnen behöver göra av med lite energi;)
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!