upp och ner

Ja, så kan man verkligen beskriva dagen. Lika bra att börja med det tråkiga så är det avklarat...
Fick idag besked att vår fina uppfödning e. Prestige har fått galoppera vidare till de gröna ängarna. Efter en skada innan jul återhämtade han sig inte och har idag fått somna in. Detta är vi såklart väldigt ledsna över, särskillt eftersom han var en mycket lovande pojke. Våra tankar går idag till hans ägare Emma samtidigt som vi är stolta över det fina arbete hon lagt ner på honom.

Så till det positiva!
Igår kom vårt senaste tillskott till stallet; ett litet sto e. Ritchfield u. vårt arabsto Nickan. Corinne är en otroligt söt liten dam som för dagen mäster ca 158 cm. Hon är insutten under hösten och tanken är nu att hon ska fortsätta sin utbildning här hos oss för att sedan säljas. Tömkörde henne med sadel idag och hon är verkligen jätterolig att jobba med!
Har oxå fått rapport idag att alla ston är betäckta/ seminerade! Samona och Nickan ska kollas i morgon och kommer sen ev hem om allt är ok. Stella och Alina kommer stanna hos hingsten tills de är konstaterade dräktiga för att sen hämtas hem. Efter förra årets utdragna betäckningar vore det en dröm om allt kunde gå smidigt i år, men det gäller att ha låga förväntningar...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!