Mätt o go'

Hemma efter en jättetrevlig kväll! God mat, trevligt sällskap o ösregn (fast ganska mysigt när man sitter inne). Efter middagen blev det kaffe o prat hos Fredriks föräldrar. Kvällen var mkt uppskattad av alla, även om det blev en sista-sekunden-ändring. Barnen skulle ju vara hemma med Thess o Sören, men så blev det inte. Thess har drabbats av någon mystisk ögon-åkomma (hela ögat är alldeles igensvullet!), så det blev en tur till jousläkaren för henne. Därför bestämde vi att ta barnen med oss o det gick faktiskt över förväntan! Både Amelia o Tove uppförde sig jättebra fast att de var dödentrötta, somnade så fort vi satte oss i bilen... Det är inte särskillt lätt att sitta still när man är tre år o har benen fulla av spring:)

Eftersom stackars Millan inte kommer in i hundkojan fick hon vara i stallet när vi var iväg (det ösregnade när vi körde), vilket hon inte var särskillt nöjd med. Blev minst sagt överlycklig när vi kom hem! Till hennes stora besvikelse bestämde vi att hundarna nog har det bättre i hundgården inatt, då det är ca 35 grader innomhus... Meja däremot blev desto gladare. Nu kan vi ju busa hela natten, tyckte hon. Undra vad Millan tycker om det...:)

I morgon bär det av till Flyinge med Delicato som ska hem till Erik. Eftersom jag inte kan rida med mitt knä på ett par veckor bestämde vi att det var bättre att han åkte hem ett tag. Detta passade Erik bra eftersom hans tävlingshäst ändå skulle vila. När oxå Donna åker till helgen blir det lite tomt, från sex hästar till bara tre... Tur att Samona snart kommer hem! Nu hoppas vi bara att Schex o Donna är dräktiga på onsdag när det ska kollas...

Nu lockar kudden, tänkte försöka komma iväg tidigt i morgon för att slippa den värsta värmen.
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!