Valpar

Nu har vintern kommit till Göljahult på allvar. När vi vaknade idag visade mätaren -18° och snön yrde ner. Här ligger nu ca 20 cm snö och vattnet har frusit i båda stallen; precis som det ska vara 3 dagar före julafton:) Långkalsongerna och termobyxorna har åkt fram och stannar till snön är borta. Sin vana trogen har mina konstiga påskliljor kommit mitt i all snö och kyla, de kommer nog blomma på julafton i år oxå (de växer alltså ute!).

Julstöket är klart, bara lite städning kvar som får vänta till onsdag kväll, ingen mening att damsuga och torka golv innan när man har hundar. Slog in de sista julklapparna idag när jag insåg att det fattades några så imorgon blir det en tur till stan för Fredrik och barnen för sista-minuten-inköp.

Nu till något spännande! Till våren blir det förhoppningsvis valpar i Göljahult; Millan ska paras med en jättefin hane och vi hoppas på fina valpar. Men först ska hon röntgas vilket blir efter jul. Så om någon är intresserad av en Landseervalp så säg till. Ni kan kolla in hanen på www.landgold.nu

Ikväll blir det en tur till Hörda för att hämta hem våra får. De har varit på betäckning och är nu redo att komma hem. I morgon är det julhandel på Börjes som gäller och sen jobbar jag två nätter. Det betyder att de julbestyr som inte blir klara i morgon inte blir gjorda alls.

Nu bär det av till dagis för att hämta trollungarna:) De har varit sista dan på dagis inna jul idag, så nu blir det lite julledigt.
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!