Ikea:)

I onsdags blev det en tur till Ikea. På inköpslistan stod en byrå till Tove (hon fick pengar när hon fyllde år, men vi har inte hunnit...), madrasser och lite småplock. Faktiskt hittade vi allt vi hade tänkt oss (och lite till förstås). Vi köpte nya resårmadrasser till vår säng, de gamla börjar bli lite utslitna;) Enda problemet var att när vi kom hem och la in madrasserna blev sängen väldigt hög! Men man sover som en prinsessa:)
Tove fick en vit byrå, likadan som Amelia har, så nu slipper vi ha hennes kläder i påsar i hallen...
Så klart blev det lite "bra-att-ha" saker oxå; en köttklubba, några handdukar, glödlampor och lite annat. Hittade oxå en grej till Tove; en slags gunga (kolla bilden!) Hon älskade den!!

I onsdagskväll var det meningen att Samona och jag skulle träna för Elisabeth, men när vi hade ridit en stund markerade hon på ett bakben. Troligen har hon vrickat sig i hagen, det var ju fruset och väldigt knöligt här i onsdags. Dessutom är hon inte den stillsamma varianten i hagen...

Vi har oxå hunnit handla till Amelias kalas på lördag. det blev så klart Hello Kitty-saker för hela slanten; muggar, tallrikar, hattar och duk. Nu fattas bara maten och tårtan. Har bbeställt en Hello Kitty-tårta som ska hämtas på lördag (jag bakar INTE!). 

I natt blir det åter jobb och sen pepparkaksbak hos farmor i morgon. Därefter drar helgens firande igång; kalas från fredag till måndag. Till på köpet jobbar jag måndag och tisdag natt nästa vecka, så när onsdagen kommer är jag troligen död (eller nära på).  


Tove på sin "galoppa"



Amelia fick fingerdjur i sin adventskalender idag



Det är bra med en hund man kan klättra på:)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!